Sök i bloggen

..............................................................

söndag 11 december 2011

Mysterium

Har egentligen inte varit speciellt för när man ska stoppa in en plastgrej i munnen på barnen när dom är nykläckta, för dom sa till mig när B1 föddes att det inte är bra för barnen, för dom suger o suger o så kommer det inget...( ja, mjölk asså). Men när B2 föddes o slutade amma så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra när han skulle sova o inte hade munnen full av tutte, så jag testade med napp...o det funkade.

Vi har nappar hemma, en del, sen har vi säkert köpt sjuttiotolv stycken andra nappar också, men vart är dom? BORTA! jojjo...såatteee

Här försvinner saker, man tror liksom man blivit dement på äldre dar, o blir lite nojjig ett ögonlock. Men napparna försvinner spårlöst o man letar överallt o ingenstans, vad hittas? allt annat utom nappar.

Införskaffade ett sådant napphållarband i veckan för o se till att napparna inte försvinner. Har inte använt den ännu men snart så..

Är ett klart NAPPMYSTERIUM att dom bara försvinner, o ligger inte i soffan, inte under något, inte bakom något, eller i något o inte tappade ute heller. Har vi något slags nappmonster här som ser nappar som en delikatess o äter upp dom eller? vavava??



...come out come out where ever u are u little napp..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar