Sök i bloggen

..............................................................

fredag 25 november 2011

FOKUS: kvinnor

Nu ska jag förklara för er hur vi kvinnor verkligen fungerar. Ska man definiera oss kvinnor så är vi rätt simpla homo sapiens. Vi har svårt att uttrycka känslorna så att andra ska förstå. Vi kan inte förklara något utan att det blir en hel föreläsning, är vi ledsna eller arga för något så går vi runt problemet och kommer med hintar istället i hopp om att bli förstådda. Vi surar för småsaker som vi är medvetna om. Vi kan inte avsluta ett problem utan att ha en lång och invecklad disskussion. Vi ältar saker gång på gång tills vi inte längre minns varför vi var sura från början.

Vi tål inte skitsnack men snackar gärna skit om andra. Vi startar "catfights" för vi tar allt på blodigt allvar.
Vi fönstershoppar och drömmer oss bort när vi är på stan o inte har kosing att bränna.

Stör vi oss på något, ja då gör vi det helt enkelt!  Är det någon vi inte tycker om så säger vi det rätt upp o ner eller går och stör ihjäl oss på personen, låtsas vara vän och tycker illa om i hemlighet. Vi har alltid ångest för hur vi ser ut och jämnför oss alltid med andra kvinnor, önskar att vi vore någon annan.
Vi är aldrig nöjda med det vi har o lever i ständig deprission, i hemlighet.

Vi mår dåligt för att vi inte ser ut som "idealkvinnan". Hon som är smal, har fått barn och ändå ser ut som ett anorexiafall. DET avundas vi innerstinne. Vi använder acessoarer som en symbol för att uttrycka våran identitet. Vi fejkar våran personlighet när vi möter människor vi tycker om, för vem vill visa sitt sanna jag? Vi gör oss till på arbetsintervjuver för att framstå som BÄST. Vi låtsas om att vi inte har fördomar, men det har vi visst, hela tiden, alltid. O frågar någon oss hur vi mår, svarar vi alltid "bra" men egentligen skriker vi "skiiiiiit, att du inte fattar det, trodde aldrig du skulle fråga" (sen drar vi hela historien i huvudet i efterhand o hoppas att någon kan läsa ens tankar)

Orkar vi inte ha sex eller inte är på humör helt enkel, så låter vi han göra det han ska och fejkar resten, skyller på huvudvärk eller bara struntar i hans moves att förföra. Vi kan inte ta till oss fina ord eller blommor (i ett förhållande) utan att tro att det är en baktanke eller att han varit otrogen. Vi blir efterhängsa och asjobbiga när vi träffat en kille vi tycker om men spelar oskyldiga och underbara tills vi fått honom.

Vi kan inte göra två saker samtidigt...
Men vi kvinnor är en bidragande faktor till att jorden fungerar,  för utan oss hade världen gått under!

"Hörde ni talas om kvinnan som äntligen förstod sig på män?
hon dog av skratt innan hon hann berätta för någon"


Ni kanske tror att jag är bitter, men det är bara för att jag är det också.

1 kommentar:

  1. Haha,jodå mer än hälften håller jag nog med om. Men lite av det är inte alls likt mej iaf.

    SvaraRadera